Taxatie

RETM logo

Beste klassieke auto liefhebber,

U heeft een hele leuke hobby, en gezien de groeiende belangstelling voor de klassieke auto van zowel passief als wel actieve hobbyisten, blijft dit cultuurgoed nog vele jaren onder ons. Helaas voor de actieve hobbyisten is deze hobby niet geheel risicoloos, dus als u met de auto rijdt moet deze verzekerd zijn. Heeft u de auto ergens gestald dan bestaat er ook kans op schade door bijvoorbeeld brand, storm of ander onheil, ook dan is een verzekering van belang.Laat het u niet gebeuren en laat uw auto op tijd taxeren. Een verzekering maatschappij zal bij het afsluiten van de verzekering een taxatie rapport van de auto vragen waarin de staat van de auto word omschreven en de waarde is bepaald. Dit rapport moet worden opgesteld door een onafhankelijk bedigd taxateur, en om risico's omtrent de geldigheid van de taxatie uit te sluiten is het verstandig om dit door een NIVRE gexamineerde taxateur te laten doen.

André Kout is beedigd en gecertificeerd als taxateur klassieke automobielen. Het mag als vanzelf spreken dat uw auto bij zo'n specialist in goede handen is. Door zijn jarenlange ervaring in de klassiekerbranche als monteur, inkoper, verkoper, en schade reparateur is de kennis van klassieke automobielen zeer groot. Zoveel jaren ervaring in deze branche geeft aan dat we hier kunnen spreken van een taxateur met passie voor al het moois wat de automobiel industrie in de afgelopen honderd jaar heeft voortgebracht. Of we dan spreken van een leuke gebruiksklassieker als bijvoorbeeld de VW Kever of van een exclusieve Maserati, de interesse is zeer algemeen. U krijgt van de taxatie een gedegen en goed onderbouwd rapport met daarin de omschrijving van de staat van de techniek, lak, interieur, carrosserie en eventueel de historie. Bij dit rapport zit een bijlage welke u naar de verzekering kan sturen voor de definitieve premie bepaling.

Er zijn auto's die dermate zeldzaam zijn dat een taxatie waarde niet zomaar te bepalen is, maar door een goed contact met collega's in binnen en buitenland is ook hier de oplossing dus voor handen. Ook beschikken wij over een zeer uitgebreide documentatie zodat nagenoeg van iedere auto wel iets is te vinden. Is uw auto nog niet getaxeerd maak dan snel een afspraak met Andr Kout. Uw auto zal dan aan een grondige inspectie worden onderworpen, wat misschien voor u zelfs nog nieuwe wetenswaardigheden kan opleveren.

Natuurlijk is André Kout ingeschreven in het Register van Makelaars en bij het RETM: Register Experts en Taxateurs Motorvoertuigen.

Altijd even een telefonische afspraak maken voor u naar Wieringerwaard komt,

Aabat Classic Car Taxaties
Zuidzijperweg 14
1766 HA Wieringerwaard
Telefoon 0031-(0)224-221325